Марселиньо: 7 пъти говорих с ръководството на Лудогорец и не се разбрахме


Марселиньо: 7 пъти говорих с ръководството на Лудогорец и не се разбрахме
Снимка: БГНЕС

13974 0

Голямата звезда на Лудогорец Марселиньо, който напуска клуба след 9 години и 9 трофея в Първа лига с тима, хвърли яснота върху напускането си. Бразилецът обясни и защо не е бил част от тима в мача срещу Локомотив (Пловдив), с който се очакваше да си вземе "сбогом" с феновете на "орлите".

"Напускам. През последните няколко седмици говорихме повече от 7 пъти и в крайна сметка не постигнахме споразумение. Но аз го намирам за нормално, това е футболът. Относно заплатата, аз я намалих 3 пъти, но не постигнахме споразумение. Отдавна съм във футбола и знам как е. Животът продължава", заяви Марселиньо пред "Globo Esporte".

Бразилецът обясни, че в последните дни е бил измъчван от болки в коляното и затова не е играл срещу Локомотив. Заради болките плеймейкърът дори не е тренирал през последната седмица.

"Договорът ми изтича на 30 юни и има още 3 кръга до края на първенството. Ако остана по-дълго в България, то ще е просто за да отпразнувам титлата. Купата ще ни бъде връчена в мача срещу Левски в последното ни домакинство, което е на 8 юни. Ако остана до 9-и, ще остана, за да вдигна трофея", поясни 35-годишният футболист. А кои два български клуба искат да го задържат у нас вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички