ЦСКА и ЦСКА 1948 в битка за Марселиньо


ЦСКА и ЦСКА 1948 в битка за Марселиньо
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

9578 0

Преди два дни стана ясно, че един от най-опитните футболисти на шампиона Лудогорец Марселиньо няма да бъде част от тима на Павел Върба през следващия сезон и ще напусне разградчани след края на кампанията. Във вчерашния ден бразилецът с български паспорт дори не попадна в групата на „орлите“ за двубоя с Локомотив Пловдив.

По този начин офанзивният футболист ще напусне Разград, след като се присъедини към Лудогорец през пролетта на 2011-та година и за 9 години стана 9 пъти шампион на България. Въпреки че няма повече да се състезава за „орлите“, съществува сериозна вероятност 35-годишният футболист да остане в България и да продължи кариерата си в друг тим от Първа лига. Според „Тема спорт“ интерес към Марселиньо има от страна на ЦСКА, а самият играч би имал желанието да облече екипа на „армейците“. Оферта за играча обаче подготвя и новакът в елита на България в следващия сезон ЦСКА 1948.

Една от основните причини за желанието на Марселиньо да остане у нас е, че той смята, че България все още има шанс да се класира за европейското първенство догодина, като той би искал да облече националната фланелка, за да помогне на отбора. През настоящия сезон бразилецът има 15 мача и 5 гола за Лудогорец в Първа лига. А ето каква е причината за напускането на Марселиньо от Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички