"Син" любимец и неговият отбор удариха здраво рамо на Лудогорец в Европа


"Син" любимец и неговият отбор удариха здраво рамо на Лудогорец в Европа
Снимка: Официален сайт на Левски

2522 0

Спартак Търнава, където играе бившият капитан на Левски Роман Прохазка, успя да помогне до някаква степен на Лудогорец в опита на българския шампион да премине груповата фаза в Лига на Конференциите. 

Нордселанд не успя да спечели домакинството си на словашкия тим, като двата тима завършиха 1:1. Именно този резултат бе най-изгоден за Лудогорец, тъй като до момента Спартак нямаше нито една точка, а Нордселанд водеше с 4 пункта на разградчани преди изиграването на мачовете от 4-ия кръг. 

Иначе домакините от Дания поведоха от дузпа в 32-ата минута, като точен от бялата точка бе Маркус Ингвартсен. През второто полувреме гостите от Търнава изравниха благодарение на Михал Дюриш в 64-ата минута, като след това не се стигна до нова промяна в резултата.

Ветеранът Прохазка даде също своя дан за равенството, след като се появи в игра в 72', за да подсили дефанзивния вал на тима си. В 94' той си изкара жълт картон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички