Лудогорец с важно съобщение към феновете преди реванша с Балкани


Лудогорец с важно съобщение към феновете преди реванша с Балкани
Снимка: ludogorets.com

4713 0

В утрешната сряда, 19-и юли, Лудогорец е домакин на Балкани в мач-реванш от квалификациите за груповата фаза на Шампионска лига, който ще стартира от 21:00 ч. на стадион "Хювефарма Арена".

Тимът на Ивайло Петев ще трябва да наваксва два гола пасив, след загуби първата битка в Косово с 0:2 на 11-и юли...

С публикация в официалния си сайт, "орлите" призоваха всички свои фенове "да дойдат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропусквателния режим" и допълниха, че "няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант".

"Зелените" подчертаха и че "расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени".

Ето какво гласи цялата публикация на Лудогорец:

"ФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача реванш от I предварителен кръг на Шампионската лига срещу първенеца на Косово ФК Балкани в сряда (19 юли) от 21,00 ч., че същият ден стадион "Хювефарма Арена" отваря врати в 19,00 ч. Клубът напомня, че в момента се продават билети на клубната база в Разград, както и на билетната каса на улица "Васил Левски". Днес гишето ще работи до 18,00 ч., а утре (19 юли) от 10,00 ч. до началото на мача. Билети се продават и онлайн на https://tickets.ludogorets.com.

Клубът призовава феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропусквателния режим.

Лудогорец съобщава, че на "Хювефарма Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. В случай на необходимост може да се използва линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лудогорец плаща солидна такса за наем около третия си летен трансфер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички