Дерменджиев: 0:2 от Балкани не е изненада, но съперникът не е нищо особено


Дерменджиев: 0:2 от Балкани не е изненада, но съперникът не е нищо особено
Снимка: БГНЕС

1802 0

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че загубата на тима с 0:2 от ФК Балкани в първи квалификационен кръг на Шампионска лига не е изненада. "Балкани игра по-организирано, имаше добър контрол над топката и с оглед на видяното на терена резултатът не е изненада. Но съм оптимист и вярвам, че при реванша в Разград всичко ще е много по-различно.

Не искам да давам съвети нито на треньора Ивайло Петев, нито на играчите, но според мен те трябва да излязат успокоени на "Хювефарма Арена". Видяха какъв отбор е Балкани, нищо особено не са. Футболистите на Лудогорец имат несравнимо по-голям турнирен опит. Не искам да говоря за мотивация, защото те трябва да я имат и мисля, че я имат", коментира той пред "България Днес".

"Въпреки загубата дяволът не е толкова черен, два гола се връщат, не би трябвало да е проблем за нашия отбор срещу този съперник. Разбира се, трябва да свършат доста работа за едната седмица, която имат до втория сблъсък.

Не мога да коментирам дали още са били във ваканционно настроение, или са подценили съперника. Това, че от щаба на Балкани през цялото време говореха как Лудогорец е фаворит и колко хвалби казаха, не би трябвало да повлияе психически на опитни футболисти и те да допуснат отпускане. Защото всичко, което чухме от тяхна страна, всъщност е самата истина", категоричен е Дерменджиев. А ето какво каза Дерменджиев преди първия мач с Балкани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички