Лудогорец с фенклуб зад граница: Ангел Петричев във възторг


Лудогорец с фенклуб зад граница: Ангел Петричев във възторг
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2034 0

Отлична новина за българския шампион Лудогорец стана факт. "Орлите" вече официално имат централен фенклуб в Белгия, информират колегите от dsport. Това се е случило на церемония, на която присъства и ръководството на тима.

Организацията е съставена от над 600 души. Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков направи и хубаво обещание към присъстващите деца. Неговият последен златен медал от Суперкупата на страната, както и отличията на Ангел Петричев, Александър Александров и Козмин Мои ще бъдат подарени на децата, които са били на учредяването на фенклуба.

Самият Петричев сподели на място, цитиран от колегите от dsport: "Знам какво значи Лудогорец за всички вас в Брюксел. Общуваме последните години, виждаме се. Бях чувал на думи, но не бях идвал тук. Наистина съм впечатлен".

"Това, което ни накарахте да почувстваме и да усетим, е че българите и българското го има и са задружни, и се подкрепяме", пък допълни президентът на "орлите" Александър Александров.

Както е известно, след часове в страната разградчани гостуват на Андерлехт в мач-реванш от Лигата на конференциите. Първата среща завърши при минимален успех с 1:0 за българския отбор. Ще можете да следите Андерлехт - Лудогорец НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички