В Белгия напомниха: Към 2-та проблема за Андерлехт, прибавяме още 1 преди Лудогорец


В Белгия напомниха: Към 2-та проблема за Андерлехт, прибавяме още 1 преди Лудогорец
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

2146 0

Един от най-популярните сайтове в Белгия с насоченост Андерлехт - anderlecht-online.bg, напомни, че отборът ще бъде без важни футболисти за реванша с Лудогорец. Уточнява се, че двама продължават да бъдат контузени, а към тях се прибавя и наказан.

Става въпрос за Марко Кана и Анес Делкроа, които се възстановяват от травми, както и за Майкъл Мурило, който получи петия си жълт картон срещу "орлите" преди седмица, заради което ще бъде наказан за един двубой (който може да се окаже и последен за тима му).

Не трябва да забравяме обаче, че Анте Шимунджа също не може да използва важни футболисти. Разбира се, става въпрос за дългосрочно контузените Диниш Алмейда и Рик Джонатан, както и за наказаните Кафумана Шоу и Оливие Вердон. Първият изтърпява санкция заради натрупани жълти картони, а вторият - заради червен картон срещу Рома от групите в Лига Европа.

Двата тима се изправят един срещу друг в четвъртък, 23-ти февруари, от 19:45 часа българско време. Преди реванша Анте Шимунджа надъха Лудогорец и даде обещание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички