Треньорът на Андерлехт намеси "пъзели", "камикадзета" и "убийства" преди Лудогорец


Треньорът на Андерлехт намеси "пъзели", "камикадзета" и "убийства" преди Лудогорец
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

5206 0

Старши треньорът на Андерлехт Браян Ример говори на пресконференция преди реванша срещу Лудогорец от 1/16-финалите в Лигата на конференциите. Както е известно, "орлите" спечелиха с 1:0 първата среща, играна в Разград.

Ример има надежди за реванша, като отново сподели, че резултатът от първата среща не е бил справедлив. Той използва интересни думи като "убийство", "камикадзета", "пъзели", "мисия", за да опише случващото се в главата му покрай мача:

"Гледайки първия мач в България, не ми изглежда като невъзможна задача, въпреки че ще трябва да останем бдителни срещу опонент, който играе предимно на контраатаки. За мен не се промени много след този мач. За щастие, няма голове на чужд терен, защото при това правило, ако бяхме допуснали такъв, това щеше да ни убие много бързо.

Не очаквайте да се хвърлим прибързано напред. Трябва да атакуваме прецизно и със сигурност няма да бъде футбол като камикадзета. Ще се опитаме да контролираме събитията" - започна специалистът.

"Във футбола невинаг по-добрият отбор побеждава. Ако изиграем първия мач 10 пъти, повече пъти ще победим, отколкото ще загубим. Резултатът не е добър, но съм доволен от представянето. Искам да го имаме предвид за втория мач, дори да бъде различен.

Тактически, става въпрос за пъзел и имаме няколко опции. Става въпрос за това да сложим правилните футболисти на терена. Футболисти, които могат да наранят опонента. Подготвяме се за всички сценарии, включително и дузпи. Надяваме се, че ще успеем с мисията в 90 минути" - завърши Ример. Капитанът и най-популярен футболист на Андерлехт пък Ян Вертонген показа самочувствие преди Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички