Антон Недялков: Уверен съм, че нещата ще се получат, имаме футболисти с големи качества


Антон Недялков: Уверен съм, че нещата ще се получат, имаме футболисти с големи качества
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

1891 0

Един от големите лидери на Лудогорец Антон Недялков говори на пресконференцията преди двубоя за "орлите" срещу Андерлехт в Белгия. Както е известно, първият сблъсък бе в България и родният тим надделя с минималното 1:0.

Националът на България е уверен, че "нещата ще се получат", а с което и неговият отбор би се класирал за осминафиналите в Лигата на конференциите. Той призна и че "орлите" са забелязали къде са пропуските им.

"Андерлехт е един наистина стойностен тим, който е много агресивен и играе с висока преса. Ние забелязахме къде са пропуските ни и утре ще направим всичко възможно те да не се повтарят. Ще излезем мотивирани, агресивни и като един отбор.

Ще направим всичко възможно да победим. Влизам с увереност, че нещата ще се получат. Лудогорец е достатъчно способен и разполага с добри футболисти с големи качества, за да отговори на всеки един опонент, който опитва да прилага висока преса" - започна Недялков.

За финал той посочи рецептата за успех: "Трябва да играем бързо и семпло и нещата ще се получат. Мисля, че Лудогорец може да стори това" - заяви още той.

Старши треньорът на разградчани Анте Шимунджа също показа увереност и направи обещание преди Андерлехт - Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички