Въпреки скандалите: Феновете на Андерлехт готвят гореща атмосфера срещу Лудогорец


Въпреки скандалите: Феновете на Андерлехт готвят гореща атмосфера срещу Лудогорец
Снимка: Getty Images/Gulliver

1398 0

Футболистите на Андерлехт и Лудогорец ще могат да играят пред пълни трибуни и гореща атмосфера на "Лото Парк". Почти всички билети за реванша от Лигата на конференциите вече са продадени, пише "La Dernière Heure". Срещата е в четвъртък, 23 февруари, от 19:45 часа.

Скандалите в Андерлехт

От вестника уточняват, че феновете на Андерлехт, които имат абонаментни карти, могат да отидат безплатно на стадиона след жест от ръководството. В дните преди двубоя е имало среща между шефове на клуба и феновете, които са уверили, че ще има много привърженици на стадиона.

Двете страни не се намират в особено добри отношения, като част от запалянковците дори искаха напускането на шефа - Марк Куке. Най-вече заради незадоволителните резултати и състоянието на клуба.

Колко фенове на Лудогорец ще има?

На "Лото парк" ще дойдат и много привърженици на Лудогорец. Вече са продадени 1100 билета. Но не на българи от Разград, а на българи, които живеят в чужбина. Говори се например, че много фенове на Лудогорец от Германия ще пътуват до Белгия. В първия мач Андерлехт загуби с 1:0 от Лудогорец в България, а как Анте Шимунджа надъха играчите си за реванша - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички