Лудогорец: Разград е футболната столица на България от 11 години


Лудогорец: Разград е футболната столица на България от 11 години
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1453 0

Ръководството на Лудогорец използва своите социални профили, както и клубния си уебсайт, за да честити празника на Разград на феновете си. 

"Орлите" почетоха героите, пожертвали животите си за освобождението на града, както и настоящите дейци, градящи хубавия му имидж. В своето съобщение "зелените" правят интересно определения, окачествявайки Разград като футболната столица на България.

Ето какво написаха от Лудогорец по повода:

"Скъпи жители на Разград,

Днес за поредна година почитаме героите, жертвали се за Освобождението на нашия град. Нека се преклоним пред делото на тези, които дадоха живота си за Свободата, но и на тези, които вече 145 години работят за благото на жителите на града. Прекланяме се пред всички общественици, учени, творци, които превърнаха Разград в красив и развиващ се успешно български град. Горди сме и щастливи, че сме част от новата история на Разград, който през последните 11 години е и футболната столица на България.

Целият екип на ПФК „Лудогорец“ се присъединява към празника и пожелава ползотворна и успешна работа за развитието и просперитета на Разград!

Честит празник"!

Междувременно, разградчани продължават зимната си подготовка с приятелски мач срещу Динамо Тбисли. Ето къде по ТВ може да гледаме сещата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички