Лудогорец връща крилото Върджил Мисиджан на "Хювефарма"?


Лудогорец връща крилото Върджил Мисиджан на "Хювефарма"?
Снимка: ludogorets.com

2303 0

След като стана ясно, че Лудогорец преговаря за завръщането на Жуниор Кайсара, сега се появи информация, че "орлите" имат намерението да си върнат и Върджил Мисиджан на "Хювефарма".

Българският шампион е проявил интерес към Мисиджан, който в момента се подвизава в Твенте, съобщава нидерландското издание "msm.com.nl".

Нидерландският отбор обаче не иска да пуска 29-годишния футболист. Директорът Ян Щрьоер вече е говорил с Мисиджан по темата.

"Ян беше много ясен. Каза ми: "Разбирам, че е привлекателно за теб. Офертата също е добра, ние също можем да използваме парите, но смятаме, че с отбора, който имаме сега, можем отново да играем в евротурнирите. А може би и повече, кой знае". И напълно го разбирам. Сега тимът върви толкова добре, работим върху нещо толкова красиво. Мога да разбера избора на клуба", коментира Мисиджан за интереса на Лудогорец.

През настоящата кампания Мисиджан има 22 мача във всички турнири, в които е вкарал 6 попадения и е регистрирал 5 асистенции. За Лудогорец той има 206 мача, 49 гола и 36 асистенции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички