Трус в противника на Лудогорец от Лигата на конференциите


Трус в противника на Лудогорец от Лигата на конференциите
Снимка: Getty Images/Gulliver

1364 0

Лудогорец ще се противопостави срещу белгийския Андерлехт в третата по сила надпревара в Европа - Лига на конференциите, като първият двубой между двата тима е на 16-и февруари. По всичко личи, че до тогава тимът от Западна Европа ще претърпи сериозна промяна по високите етажи на ръководството, след като изпълнителният директор Петер Вербеке напусна клуба.

40-годишният специалист започна кариерата си през 2013 година като координатор на селекцията в друг добре познат местен тим - Брюж, като след пет години достига до ролята на спортен директор в Гент.

В началото на настоящото десетилетие акостира в досегашния си тим на поста си от Гент. През 2022 г. достигна и функциите на изпълнителен директор в клуба от предградията на Брюксел.

През октомври 2022 година той преустанови работата си поради медицински причини, а месец по-късно назначи Йеспер Фредберг за нов изпълнителен директор по спортната част. Търговският изпълнителен шеф Кенет Борнау остава на поста си.

В момента, в който Петер Вербеке се възстанови, клубът започна разговори с него за бъдещето сътрудничество, но двете страни не стигнаха до съгласие и решиха да се разделят.

Ето коя голяма бивша звезда на Лудогорец е напът да се завърне в клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички