Кошмарни новини от Лудогорец: Диниш Алмейда е с тежка контузия - същата като на Рик Джонатан


Кошмарни новини от Лудогорец: Диниш Алмейда е с тежка контузия - същата като на Рик Джонатан
Снимка: ludogorets.com

2253 0

Ръководството на Лудогорец съобщи с публикация в официалния сайт на клуба, че контузията на централния бранител Диниш Алмейда е много тежка!

Кошмарната вест за Анте Шимунджа и всички фенове на "орлите" е, че новото попълнение е със скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно - същата травма, каквато получи и Рик Джонатан преди една седмица...

Припомняме, че Алмейда се контузи в началото на второто полувреме на контролата срещу Цървена звезда, спечелена с 3:2. От Лудогорец уточняват, че защитникът вече е в Португалия и в понеделник (30 януари) ще бъде опериран от проф. д-р Ешпрегейра Мендеш (той оперира и Рик Джонатан).

"В кариерата ми досега не съм имал тежки травми, но ето, че и на мен ми се случи. Надявам се всичко да премине добре и отново да мога да играя футбол. Благодаря за подкрепата на моето семейство и на всички в Лудогорец", заяви самият Диниш Алмейда пред сайта на шампионите.

Ето какво написаха от Лудогорец:

"Малшансът не спира да преследва Лудогорец. Седем дни след като Рик Джонатан се контузи тежко, същата травма получи новото попълнение Диниш Алмейда. Централният защитник е със скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно след инцидент в началото на второто полувреме на контролата с Цървена звезда (3:2). Алмейда вече е в Португалия, където в понеделник ще бъде опериран от проф. д-р Ешпрегейра Мендеш. Специалистът, който e сред най-добрите в своята област, оперира и Рик Джонатан преди седмица.

"Контузията на Диниш е същата като на Рик Джонатан. Вярвам, че лечението и възстановяването му ще премине безпроблемно", коментира лекарят на Лудогорец д-р Валентин Великов.

"В кариерата ми досега не съм имал тежки травми, но ето, че и на мен ми се случи. Надявам се всичко да премине добре и отново да мога да играя футбол. Благодаря за подкрепата на моето семейство и на всички в Лудогорец", заяви Диниш Алмейда.

ПФК Лудогорец пожелава на Алмейда бързо възстановяване и скорошно завръщане на терена".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лудогорец иска да върне суперзвезда в тима - желаната заплата на играча бави сделката

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички