Лудогорец пусна важна информация до почитателите си покрай билетите за реванша с Аякс


Лудогорец пусна важна информация до почитателите си покрай билетите за реванша с Аякс
Снимка: Иван Йочев

1401 0

Отборът на Лудогорец обяви на своя уебсайт, че билетите за реванша от Лига Европа с Аякс, който ще се състои на 31 август в Амстердам, са пуснати в продажба, а цените на талоните са 20 евро, което се равнява на около 40 лева.

Важната информация

Феновете на разградчани ще получат местата на блокове 416 и 417 на стадиона, които са с капацитет 2130 места. От Лудогорец уточняват, че ще пратят свои служители на "Йохан Кройф Арена", които да помагат на почитателите на "зелените" при създал се проблем в нидерландската столица.

Цялото съобщение от Лудогорец

"ПФК Лудогорец пусна в продажба билетите за мача реванш от плейофа на Лига Европа срещу Аякс. Двубоят е на 31 август от 20,00 ч. местно време (21,00 ч. българско) на "Йохан Кройф Арена" в Амстердам. Входните талони са на цена от 20 евро.

Привържениците на Лудогорец ще бъдат настанени в блокове 416 и 417 на стадиона, които са с капацитет 2130 места.

Важно е да се знае, че след договорка между Аякс и Лудогорец на "Йохан Кройф Арена" ще бъде отворена билетна каса, на която ще се продават входни талони за феновете на "орлите" в сряда (30 август) и в деня на мача (31 август). В началото на следващата седмица Клубът ще обяви подробности за локацията и работното време на гишето.

Поради големия интерес към двубоя ПФК Лудогорец ще осигури свои хора на място, които ще асистират на феновете при покупката на билетите и достъпа до стадиона", написаха от клуба на своя сайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички