Бивш играч на Лудогорец: Разград е село с един ресторант


Бивш играч на Лудогорец: Разград е село с един ресторант
Снимка: БГНЕС

83252 0

Бившият халф на Лудогорец - Мичъл Бургзорг, разказа как е станал трансферът му в родния клуб. Нидерландецът игра за разградчани в периода 2012/14 и разкри какви трудности е срещнал в малкия град при преминаването си там.

Бургзорг разказа за "Ajax Showtime", че когато е играел за Алмере Сити, след мач със Спарта Ротердам, е бил причакан на паркинга от представители на Лудогорец.

Причакан на паркинга от трима мъже

"Мисля, че бяха дошли да търсят Донован Слингард. Просто си свърших работата в този мач. Бях се изкъпал след играта и тогава трима мъже отидоха до колата ми на паркинга. Питаха ме: "Ти си номер 8, нали?". Казах: "Да, така е". Дадоха ми визитна картичка и поискаха номера на агента ми. Искаха да говорят с мен, но аз нищо още не знаех", каза Бургзорг, който бе потърсен преди първия мач на Аякс срещу "орлите".

Най-после клубното ръководство на Лудогорец се свързва с представителя му, а няколко седмици по-късно го поканили да гледа мач от шампионата. По това време Лудогорец е втори, но успя да спечели титлата. Нидерландецът казва, че е бил очарован от базата на клуба, но не и от Разград, който той нарича 'село".

Впечатленията от Разград преди над 10 години

"Разград беше типично български - всичко беше много старо и в селото имаше може би един ресторант. Най-близкият "МакДоналдс" беше на час и половина път, само за сведение. Аз самият отдавна не съм ходил там, но ми е интересно къде ще нощуват привържениците (бел.ред. -  за мача Лудогорец - Аякс). Стадионът беше разширен през последните години, но не знам как изглежда градът в момента, но тогава беше наистина малък", споделя 36-годишният халф. А ето кой от ЦСКА е бил посрещнат на летището от човек с пистолет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички