Хебър - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Хебър - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

6132 0

Първа лига отново е в своя разгар след дългата зимна пауза. 22-ият кръг на родния елит съпоставя един от тимовете в дъното на класирането Хебър и записалия антирекорд Левски, който все още гони първата си победа от месеци.

Пазарджиклии най-накрая се завърнаха в обновения си дом и ще играят пред собствена публика, след като повече от половин сезон се подвизаваха на стадион "Васил Левски". В предходния си мач срещу Спартак Варна "зелените" не успяха да се радват на най-добрата подкрепа от своите запалянковци поради неудобния ден и час. Сега обаче в града пристига един от най-големите клубове у нас, което вещае празник.

Левски от своя страна е в една от най-големите си кризи в исторически план. "Сините" за първи път в историята си записаха 11 поредни двубои без победа. От челото на класирането, тимът падна до 7-ата позиция, където дели равен брой точки с осмия Арда (32). Отборът записа 8 победи, 8 равенства и 5 загуби, а последният успех дойде на 8-ми октомври срещу Ботев Пловдив.

Последният двубой между тези два съперника се състоя на 20-и август. Тогава "сините" разгромиха Хебър с резултат 4:0 у дома.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата между Хебър и Левски е с начален час 14:15 ч. Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате двубоя, може да го проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички