Пирин благодари на феновете си: Събрани са 42 хил. от мача с Левски - похарчени са за заплати


Пирин благодари на феновете си: Събрани са 42 хил. от мача с Левски - похарчени са за заплати
Снимка: levski.bg

1574 0

От Пирин Благоевград излязоха със съобщение, което цели да благодари на привържениците на клуба. Причината е, че са събрани 42 хиляди лева от домакинския двубой срещу Левски, завършил при равен резултат 1:1.

От клуба признаха, че финансовите средства са много важни в този труден за "орлетата" период. Посочено е, че средствата са похарчени за частично изплащане на заплатите на футболистите, както и за "някои крайно належащи разходи". В обръщението феновете биват призовани за подкрепа и срещу Черно море.

Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"С благодарност към нашите привърженици!

Уважаеми привърженици, три дни преди поредния ни домакински мач - този срещу Черно море и няколко дни след двубоя с Левски, се обръщаме към с вас с голяма благодарност! Благодарим Ви за великата подкрепа от трибуните, благодарим Ви за билетите, които закупихте по всякакъв начин, включително и онлайн от всички точки на България и света с цел да подпомогнете клуба в деликатната ситуация, в която се намира.

В тази връзка съобщаваме, че сумата събрана от продажба на билети в домакинството срещу Левски е 42 000 лв. Средствата са похарчени за частично изплащане на възнагражденията на футболистите и някои крайно належащи разходи.

Поглеждайки към двубоя в понеделник, Ви призоваваме отново да застанете зад отбора! Нека заедно напълним "Гнездото" и покажем, че фенове, отбор и клуб сме способни да защитим достойно името на любимия Пирин, името на Благоевград!

Нека тези, които нямат възможност да дойдат на стадиона, да демонстрират своята подкрепа, купувайки билети за срещата онлайн или в нашия фен магазин!

Пирин е голема планина!

Онлайн билети може да купите тук: https://shortest.link/ixeJ

Абонаментна карта за сезона все още може да купите тук: https://shortest.link/ixeJ" - написаха от "орлетата".

Междувременно стана ясно и че бивш играч на ЦСКА приключи с Пирин Благоевград и поема към столичен тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички