"Айде, брат"! Легенда на Лудогорец приветства топло Тодор Неделев в клуба


"Айде, брат"! Легенда на Лудогорец приветства топло Тодор Неделев в клуба
Снимка: ludogorets.com

2613 0

Една от най-големите фигури в историята на Лудогорец - бразилецът Марселиньо, приветства топло сензационното ново попълнение на разградчани Тодор Неделев

Бившият национал, прекарал 9 години в разградския клуб, бе въодушевен от сделката, която "подпали" родните футболни среди. "Успех, брат, айде, само Лудогорец, написа бившият полузащитник на "орлите" като коментар под публикация в социалните мрежи.

Какво се случи?

В самия край на зимния трансферен прозорец у нас Лудогорец поднесе най-голямата новина и изненада. Тя бе приета изключително положително от привържениците на "зелените" и далеч не толкова радушно от тези на Ботев Пловдив, които се разделиха с една от най-големите легенди в историята на любимия си клуб.

Неделев премина в родния гранд за период от 3 години. За "канарчетата" той се състезава още от най-ранна детска възраст. С малки, едногодишни, прекъсвания, той прекарва почти цялата си кариера с "жълто-черната" фланелка на гърба си. За Ботев той има на сметката си 289 мача, 84 гола и 89 асистенции. Самият той разкрива, че е искал да остане още дълго при пловдивчани, но други фактори попречили това да се случи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички