Лудогорец представи Тодор Неделев, а той обясни защо е напуснал Ботев Пловдив (ВИДЕО)


Лудогорец представи Тодор Неделев, а той обясни защо е напуснал Ботев Пловдив (ВИДЕО)
Снимка: ludogorets.com

6320 0

В днешния 3 март Лудогорец официално представи Тодор Неделев като ново попълнение в състава на Анте Шимунджа. 

Козмин Моци пръв взе думата на специалната пресконференция и бе кратък:

"Искам да благодаря на Тошко, че реши да подпише с Лудогорец. За съжаление, той не успя да хване мачовете от европейските клубни турнири, но се надявам, че сега е време да започнем нова битка, за да можем да станем шампиони. Аз съм сигурен, че, с подкрепата на Тошко и на нашите фенове, на 7 юни, когато свършва първенството, Лудогорец отново ще е шампион и ще играе в евротурнирите", изрази увереност техническият директор на "орлите".

ДУМИТЕ НА ТОДОР НЕДЕЛЕВ

Последваха и въпроси към самия футболист, а първият от тях бе как се чувства и какво мечтае да постигне с Лудогорец:

"Чувствам се добре. Тук е моментът да благодаря на Лудогорец за прекрасното отношение, за професионализма. Видях в тяхно лице, че имат огромно желание да ме вземат. Чувствам се добре, отборът ме прие много добре. Тук съм, за да помогна на Лудогорец да станем шампиони и естествено да изпитам емоцията от големите мачове, които те всяка година играят".

Благодарност към "жълто-черните" фенове

"Искам да кажа нещо като човек, който може да оценява и да благодари - поклон пред феновете на Ботев Пловдив. Благодаря им за подкрепата през всички години, всичко, което съм правил за Ботев, е било за тях!".

Защо е сменил Ботев с Лудогорец?

"Причината да стане този трансфер? Имаше два клуба - единият ми показа, че няма нужда от мен, а другият показа, както казах вече, огромно уважение и ми показа колко много ме иска в редиците си и усетих страхотна подкрепа от тях. Мисля, че всеки един футболист, който не е желан в даден отбор, естествено, ще отиде на място, на което ще бъде ценен и уважаван".

"В личен план си пожелавам единствено здраве, защото след този инцидент, който преживях, осъзнах колко е важно здравето. Пожелавам си да имам големи успехи с Лудогорец, да помагам с моите изяви на терена, защото всички знаят какво умея и ще се постарая на 100% да го показвам във всеки мач".

"Вътрешно почувствах, че бях нежелан. Не може след толкова години, при оставащ договор от 3 месеца, никой от клуба да не те търси и после те да очакват от мен, че аз в последния момент ще се съглася едва ли не... Аз излязох с гордо вдигната глава пред феновете на Ботев, обясних моята гледна точка. Надявам се хората да ми вярват на мен, защото аз никога не бих ги излъгал".

Още акценти от изказването на новия футболист на "орлите"

"Около 3-4 пъти съм имал оферти от Лудогорец. Но, както казах, клубът Лудогорец не се отказа от мен. Въпреки тежкия инцидент, усетих тяхната подкрепа и усетих, че клубът има голямо желание да ме привлече".

"За интервюто на Зингаревич? Не искам да навлизам в подробности. Той е казал неговата гледна точка, това е неговото мнение... Аз вече съм футболист на Лудогорец, фокусиран съм върху този отбор, да помагам, да печелим титли и да играем в Европа".

"Естествено, че ще има фенове, които няма да бъдат доволни. Естествено, че ще има хора, които ще ме наричат предател. Но, аз излязох пред феновете, казах си гледната точка - всеки човек си има мнение и може да вярва на когото си иска".

"В личен план искам всяка година да бъдем шампиони, да играем европейски мачове... Даже се надявам още в неделя, ако треньорът разчита на мен, да покажа на всички в Лудогорец, че изборът да ме привлекат е бил правилен!".

*В неделя, 5 март, Лудогорец е домакин на Пирин Благоевград (16:45 часа)!

Ето и ВИДЕО от представянето на Неделев:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички