Лудогорец отлетя за Косово, Кирил Десподов: Имаме си наша тактика


Лудогорец отлетя за Косово, Кирил Десподов: Имаме си наша тактика
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3482 0

Лудогорец отпътува за Варна, от където с полет до Прищина, ще се насочи към откриване на новия сезон в Шампионска лига. Разградчани гостуват на старта на надпреварата на шампиона на Косово - Балкани.

Програмата

Първата среща от първия квалификационен кръг на турнира е насрочена за 21:45 часа във вторник (11.07). Ден по-рано българският гранд се насочи на запад.

Понеделник вечер, в 19:30 часа, "орлите" ще проведат тренировъчни занимания на стадион "Фадел Вокри". 30 минути преди това треньорът на тима Ивайло Петев пък ще говори пред медиите. Това набързо стори капитанът на "зелените" Кирил Десподов, който сподели очакванията си пред "NOVA".

Впечатленията от съперника

"Съперникът е подготвен, добър отбор е. Тактически играе много добре, играят атакуващ футбол. Успяхме да ги разучим. Ние също си имаме наша тактика и се надявам да се получат нещата утре", коментира нападателят.

Лудогорец се връща в България сряда сутрин с чартърен полет от Прищина до Пловдив. Около обяд разградчани ще кацнат на родна земя, а дали ще го направят като победители, или победени, предстои да видим.

По какво си приличат "орлите" и съперникът им разкрива косовар, бивш треньор в Първа лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички