Лудогорец няма много време за почивка, следващият важен мач е след месец


Лудогорец няма много време за почивка, следващият важен мач е след месец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1731 0

Лудогорец няма да има почти никакво време за почивка след края на изключително изтощителния сезон. През вече изминалия сезон разградчани изиграха общо 58 мача в първенството, турнира за Купата на България, финала за Суперкупата, Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите. И след всичко това съвсем скоро започва новият сезон.

Само месец до следващия важен мач за Лудогорец

След месец "орлите" ще започнат атаката за трето участие в групата на Шампионска лига в историята си. Отборът започва от първия квалификационен кръг на надпреварата. Там зелените ще са поставени, като най-трудните възможни съперници са шампионът на Полша Раков, шведският Хекен и Динамо Тбилиси, пише "Тема спорт". Сред непоставените е и кошмарът на Левски от този сезон Хамрун Спартанс, където преди дни отиде Юлиян Ненов. Срещите ще се изиграят на 11-12 юли, а реваншите на 18-19 юли.

Коефициентът на Лудогорец е 21.000 и ще е поставен и във втория квалификационен кръг. Там вече го чакат познати отбори като ХИК Хелзинки и Жалгирис. Жребият за първия рунд е на 20 юни, а за втория ден по-късно – на 21 юни. След двубоя срещу Черно море и спечелването на 12-ата поредна титла звездата на Лудогорец Кирил Десподов призна, че е поискал трансфер и се надява от клуба да уважат искането му.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички