Козмин Моци: Целта е Шампионска лига! Тази титла е най-тежката, но и най-сладката


Козмин Моци: Целта е Шампионска лига! Тази титла е най-тежката, но и най-сладката
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1789 0

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци бе видимо щастлив след триумфа с 12-ата поредна шампионска титла на разградчани. Той обяви, че тя е най-тежко спечелената, но и най-сладката.

МНЕНИЕТО НА МОЦИ

Най-тежката, но от друга гледна точка най-сладката титла. Борбата беше докрай. Нашият отбор заслужено спечели титлата“, коментира Моци.

Искам да благодаря на тези момчета, защото една година бяха далече от своите семейства. Те направиха уникален мач, в който показаха, че имат сърце и характер. Притесних се малко след мача с ЦСКА 1948, когато знаех, че титлата вече не е само в нашите ръце“, допълни шефът при разградчани.

„Бях сигурен, че тези момчета ще направят всичко възможно, за да станат шампиони.Имаше доста тежки моменти. От януари играхме доста мачове без четири-пет футболисти, които бяха контузени.“, продължи той.

След равенството с ЦСКА 1948 беше много тежко, но днес сме щастливи заради всички тези момчета и това, което те направиха.Спечелената титла е повече от 70% благодарение на работата на Ивайло Петев. След неговото завръщане всичко в Лудогорец се промени“, категоричен е Моци.

КАКВА Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ

Шампионската лига е основна цел. Нямаме време да мислим за това нещо. Всички бяхме фокусирани върху този мач“, обяви бившият защитник на тима.

„Нямаме много време. От утре започваме да слушаме треньора и да разберем от какво има нужда и да осигурим тези играчи“, каза още Моци.

А ето какво каза Петев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички