Кирил Десподов: Цяла България ме мрази, но не съжалявам


Кирил Десподов: Цяла България ме мрази, но не съжалявам
Снимка: Getty Images

5283 0

Българската звезда на Лудогорец Кирил Десподов призна, че е поискал от клуба да го трансферира през това лято. Националът заяви, че не съжалява за преминаването си в разградския клуб, въпреки че заради това смята, че цяла България го мрази.

"Може и това да е бил последният ми мач за Лудогорец, не се знае. Няма да говоря дали има оферти, просто казвам, че съм заявил желанието си пред директорите в клуба. Те го знаят, искам да изляза в Европа.

С оглед статистиката, която направих този сезон, това е най-добрият ми, откакто играя футбол. Заслужавам пак да изляза в Европа и се надявам да уважат желанието ми", заяви Десподов, след като тимът победи Черно море и спечели 12-ата поредна титла на България.

"Когато дойдох в Лудогорец преди 3 години, много хора казваха "ти луд ли си, защо се връщаш в България“. Аз не съжалявам нито ден, че предприех тази крачка. Спечелих всичко, което може тук. Два пъти станах футболист на годината.

Мисля, че и аз, и клубът си помогнахме взаимно да спечелим трофеи и да съм щастлив, че съм останал тук. Не съжалявам за нищо, не съжалявам, че цяла България ме мрази. Гледам си играта и кариерата и нищо друго не ме интересува. Ще се радвам отборът да играе в Шампионска лига", завърши нападателят. В своето изказване Десподов поздрави ЦСКА за отпора, който са им оказали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички