Десподов: Поздравявам ЦСКА, поисках да бъда продаден от Лудогорец


Десподов: Поздравявам ЦСКА, поисках да бъда продаден от Лудогорец
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6683 0

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов намекна, че това лято може да напусне клуба. Националът говори след спечелването на 12-ата поредна титла в Първа лига.

"Изключително тежки мачове бяха последните три. Прекалено много пот, труд, характер и какво ли не. Всяка една тренировка, мач. Извървяхме този тежък път. Накрая мисля, че се получи най-хубавото и спечелихме титлата. Продължавам да мисля и вярвам, че няма невъзнаграден труд.

По принцип имахме доста тежки моменти, губихме точки. Бяхме и догонващи в класирането, но когато вярваш и се бориш и знаеш, че имаш добър отбор с добър треньор, имам предвид с идването на господин Петев, то вярвах, че ще се случат нещата. Петев промени факта, че взе и двете купи у нас, така че мисля, че това говори най-добре.

Няма какво да обяснявам какво е променил. Имаше доста тежки мачове, показахме характер. Говори, че той е един мотиватор. Той не е правил подготовката", коментира Десподов битката за титлата с ЦСКА.

Звездата на "орлите" разкри, че не е следил какво се случва на "Васил Левски" между Левски и ЦСКА. "Искам да поздравя ЦСКА, че дадоха всичко от себе си и ни дишаха във врата до последно. Дори бяхме догонващи. Това е начинът, трябва да бъде така всяка година и така ще израства българският футбол, а не да свършва с 20 точки преднина. Поздравявам ги за борбената игра и добрите резултати. Казвам го с добри чувства", допълни той.

"Не знам дали ще играя в Шампионска лига аз. Предстои малко почивка. След това има национален отбор, ще видим. Може и това да е бил последният ми мач за Лудогорец, не се знае. Няма да говоря дали има оферти, просто казвам, че съм заявил желанието си пред директорите в клуба. Те го знаят, искам да изляза в Европа", откровен бе българинът. А ето какъв бе коментарът на Ивайло Петев след спечелването на титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички