Левски получава допълнителни пари за Сонко не само заради успех в Европа, но и в Първа лига


Левски получава допълнителни пари за Сонко не само заради успех в Европа, но и в Първа лига
Снимка: Levski.bg

2509 0

Една от най-обсъжданите теми в родния футбол продължава да е трансферът на Ноа Сонко Сундберг от Левски в Лудогорец. След като двата тима не споделиха официална инфомация за финансовите параметри на сделката, то продължават да излизат различни подробности.

Не само Европа, но и Първа лига носи финанси за Левски


Левски може да прибере солидни бонуси по трансфера на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец, освен фиксираната трансферна сума от 800 хиляди евро и ще получи 10% от бъдещ трансфер на защитника, пише "Тема спорт".

При положение, че разградчани влязат в групите на Шампионска лига в касата на сините ще постъпят точно 350 хиляди лева. Това е договорено от ръководството на столичани. Ако орлите стигнат само до груповата фаза на Лига Европа, то премията за Левски ще бъде в размер на 200 хиляди лева. С двойно по-малко ще трябва да се утешават "сините", ако турнирът е Лигата на конференциите.

Любопитна подробности е, че ако за 13-и пореден път разградчани ликуват със златните медали, то в касата на Левски ще влязат 100 хиляди лева. Със сигурност централният защитник ще бъде картотекиран от орлите за третия квалификационен кръг на Шампионска лига или Лига Европа. А след напускането на Сонко в Левски бяха разкрити и новите капитани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички