Шкупи - Левски по ТВ: Къде да гледаме мача от Лигата на конференциите?


Шкупи - Левски по ТВ: Къде да гледаме мача от Лигата на конференциите?
Снимка: Lap.bg

11997 0

Левски се оказа последният български участник в европейските клубни турнири през сезон 2023/24. "Сините" са и единственият роден представител, който има гостуване, а не домакинство в Европа през тази седмица. Те имат визита на Шкупи.

Двубоят в Република Северна Македония ще се състои на Националния стадион на западната ни съседка и е част от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. В Левски вече знаят и кой би бил съперник в следващата фаза, ако се справят с Шкупи. Това е победителят от двойката Апоел Беер Шева (Израел) и Паневежис (Литва).

Николай Костов и компания не започнаха по мечтания начин в родната Първа лига, след като в първия кръг бяха обърнати от ЦСКА 1948. Във втората си официална среща от кампанията отново инкасираха попадения (за 2:1), но в крайна сметка стигнаха до успеха над Ботев Пловдив (3:1).

Една от основните задачи на Костов пред играчите му ще бъде този път да не се стигне до гол във вратата на "сините". Това може да се окаже сложна задача, след като Шкупи отбеляза цели 5 в първия си мач в европейските клубни турнири за кампанията.

Първенството в Република Северна Македония все още не е започнало и Шкупи също има само 2 срещи до момента. Първата завърши при 5:0 срещу Хегелман, а протоколният реванш приключи без попадения (0:0).

Къде да гледаме Шкупи срещу Левски от Лигата на конференциите?

Дуелът между двата отбора ще се състои днес (27.07), като ще започне в 22:00 часа българско време. Той ще бъде излъчен пряко по "bTV Action". Ще можете да следите мача от Лигата на конференциите Шкупи - Левски и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички