Преди сблъсъка с Шкупи: Николай Костов разкри за нови капитански промени в Левски


Преди сблъсъка с Шкупи: Николай Костов разкри за нови капитански промени в Левски
Снимка: levski.bg

1966 0

Наставникът на Левски - Николай Костов, даде пресконференция пред медиите в Северна Македония. На брифинга българският специалист разкри как стои ситуацията с капитаните в "синия" клуб след продажбата на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец. В същото време, той каза как ще бъде заменен и националът на Гамбия.

Капитаните в Левски

"Капитанската лента е предлагана на Цунами. Единият от капитаните да бъде чужденец бе уговорката ни. Имаме много такива в отбора. Оттук-насетне основният капитан е Николай Михайлов. Краев и Цунами са другите", заяви Костов.

Ще се търси ли заместник на Сундберг?

"Най-вероятно няма веднага да реагираме след продажбата на Сундберг. Знаете, че той бе от добрите футболисти, капитан на отбора, трябва да преглътнем липсата му. Даже ми беше симпатичен. Имаме играчи, вярвам в тях, че могат да заменят достойно нашия централен защитник", добави специалистът по темата.

Часове преди мача с Шкупи, който ще се състои утре (27 юли), Николай Костов направи притеснително разкритие за голаджията на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички