Къде да гледаме Тотнъм - Лудогорец в Лига Европа?


Къде да гледаме Тотнъм - Лудогорец в Лига Европа?
Снимка: Guliver/GettyImages

2123 0

За трети път през тази година български отбор се изправя срещу английския гранд Тотнъм. За втори пореден това е Лудогорец, след като жребият преди време отреди на "орлите" да са в една група с "шпорите" в Лига Европа.

В сблъсъка между двата тима преди 3 седмици разградчани загубиха с 1:3 у дома. Това бе и 3-то поражение от 3 двубоя в групата за българския тим, който определено разочарова през тази кампания в Европа и не оправдава високите очаквания към себе си, както и поставените високи цели.

Евентуална победа на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" обаче не само, че ще съхрани шансовете им за класиране напред, но и ще им даде допълнителна увереност, че са взели скалпа на гранд от подобен ранг. А при загуба - Лудогорец почти със сигурност се разделя с дори теоретични шансове за 1/16-финалите.

Ситуацията към момента в групата е следната - всички 3 отбора на челните места са с по 6 точки, а головата разлика прави подреждането следното - Тотнъм, Антверп, Ласк. Последен е българският шампион с 0 точки и голова разлика 5:9.

Двубоят между Тотнъм и Лудогорец в Лондон ще се състои от 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчен по БНТ 1 и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички