Ас на Лудогорец: Играх в Китай само за пари!


Ас на Лудогорец: Играх в Китай само за пари!
Снимка: Guliver/GettyImages

3138 0

Новата звезда на Лудогорец Елвис Ману започна ударно кариерата си в Разград и вече има един хеттрик на сметката си в Лига Европа и привлича погледите към себе си със скорост, техника, добър удар и отлична физика. Добрите му игри със сигурност ще привлекат вниманието на скаути от Европа, а самият Ману до миналата година играеше в Китай. 

Именно относно престоя си в Азия Ману направи много интересни разкрития, основното от които са насочени към причината за това да избере да играе в Пекин Рене - финансовата страна. 

"Трябва ли да кажа, че съм играл в Китай заради спортните амбиции? Да дам тласък на кариерата си? Няма да лъжа за това - първото, което погледнах, бе финансовата страна. Не разбирам защо други играчи и спортисти се притесняват да говорят за това", категоричен бе той в интервю за изданието "Voetbal International.

"Когато получих първия си чек просто си казах: "Уау". Това ме шокира. Беше момент, в който си помислих, че това е причината да правя всичко - да мога да живея спокойно през следващите години", каза Елвис Ману, който не е бил лишаван от нищо и почти всичко, от което е имал нужда, е било покривано от клуба. 

"Приличаше на хотел. Имаш пропуск за влизане, разполагаш с обслужване по стаите, голям плосък телевизор, огромен душ, готвачи. При целия този лукс, понякога си мислех: Просто ще играем футбол, нали", каза още Ману.

От финансова гледна точка Ману безспорно е натрупал много дивиденти, въпреки че за тима от Пекин изиграва едва 12 двубоя. Сега обаче той отново набира скорост на футболния терен с екипа на Лудогорец, а самият Ману слага край на своя лична негативна серия с играта си в Лудогорец (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички