Жозе Моуриньо не вярва на проблемите в Лудогорец


Жозе Моуриньо не вярва на проблемите в Лудогорец
Снимка: Guliver/GettyImages

1524 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо даде традиционната си пресконференция преди мача на "шпорите" срещу Лудогорец от 4-ия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Както е известно, в последните дни от Разград се оплакват от сериозни проблеми около състава, като много медии информират за болни и контузени в тима. Специалния обаче сериозно се усъмни в проблемите на Лудогорец. 

"Според моята информация, техните проблеми бяха след предишния мач между двата отбора. Оттогава насам те изиграха само един мач, който спечелиха. Играчите им се възстановиха и идват в Лондон само без двама футболисти - румънския нападател, който ни вкара, и африканския централен полузащитник. Всички останали са готови за игра", коментира Моуриньо относно проблемите в Лудогорец

"Също така много важен играч за тяхното нападение се завръща в игра. Има много голяма разлика между слуховете и официалните данни, с които ние разполагаме", категоричен беше португалецът. 

Специалистът призова своите футболисти за пълно фокусиране върху престоящия двубой, за да не бъде подценен Лудогорец, който ще търси поне точка на стадиона в Лондон.

"Лудогорец няма точки до този момент. Те ще търсят позитивен резултат тук. Ако не подходим сериозно, знаем какво ще се случи, защото ни се случи в Антверп. Говорихме за това с играчите. Групата е опасна, трябват доста точки, за да продължиш напред. Трябват ни резултати", категоричен беше Моуриньо. 

Както е известно, през уикенда Тотнъм спечели с 2:0 дербито с Манчестър Сити, като Моуриньо разкри, че няма да заложи на същите титулярни 11 срещу българския тим. Въпреки това той е категоричен, че всички в тима мислят за мача с Лудогорец, а не за следващото предстоящо дерби с Челси в неделя. 

"Трябва да спечелим мача утре, след това ще мислим за Челси. Няма да разчитам на същия състав, както срещу Ман Сити. Има различни причини за това. Натрупването на мачове е проблем, контузията на Тоби също. Има играчи, които работят много, не са титуляри, а заслужават да започват мачове. Например, Бен Дейвис трябва да играе и той ще бъде титуляр утре", каза още Специалния. 

Думите на Моуриньо определено са интересни, след като лично треньорът на Лудогорец Станислав Генчев разкри, че едва е събрал отбор за мача с Тотнъм

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички