Генчев: Едвам събрах състав за Тотнъм, не съм работил така досега


Генчев: Едвам събрах състав за Тотнъм, не съм работил така досега
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1872 0

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев призна, че е имал сериозни трудности около окомплективането на състава си за гостуването на Тотнъм в груповата фаза на Лига Европа. Временният наставник на "орлите" призна, е досега не е работил в толкова сложни условия.

Въпреки това той остава умерен оптимист за изхода на срещата, която е утре от 22,00 часа на "Тотнъм Стейдиъм". Причина за трудностите пред Генчев са големият брой заразени с коронавирус играчи, както и контузени такива. В състава си младият треньор е включил футболисти, които скоро са излезли от карантина и ще са направили едва 1-2 тренировки преди важния сблъсък.

"Очаквам да изиграем добър мач. Лошото е, че през последните две седмици доста нарушихме тренировъчния процес. Имахме доста болни футболисти. В предстоящия двубой ще има много отсъстващи играчи, които още не са възстановени. Беше ни трудно да съберем групата. Проблемите са във всички линии. Болните футболисти 2 седмици не са тренирали и буквално вечра и онзи ден излязоха от карантина. Ще се наложи да играят на една тренировка", заяви Генчев преди заминаване към английската столица.

"Това е доста трудно, още повече срещу толкова силен отбор. Тотнъм винаги са били класен отбор. Това е сериозен тим и последните им резултати потвърждават думите ми. Човек трябва да си вярва и да се стреми да изпълни целите си. Ако не вярваме, по-добре да си останем в България", каза още той. А колко точки от двата мача с Лудогорец очаква Жозе Моуриньо вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички