Много успял треньор от чужбина е вариант за Лудогорец


Много успял треньор от чужбина е вариант за Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3047 0

Лудогорец може да назначи чужденец на треньорския си пост. Според "Тема спорт" става дума за аржентинеца Антонио Рикардо Мохамед Матиевич. В момента той води местния Монтерей, но в близките дни се очаква да се раздели с клуба. Причината за това основно е в отпадането на тима от плейофите на местната Лига МХ.

В момента българският шампион е воден от Станислав Генчев, който стана временен вариант след уволнението на Павел Върба. Ръководството обаче се оглежда за нов наставник и собственикът Кирил Домусчиев заяви неведнъж, че ще търси чуждестранни наставници.

Матиевич е на 50 години и има сериозна визитка зад гърба си. Преди Монтерей е водил аржентинските Уракан, Индепендиенте, Колон Санта Фе, мексиканските Америка, Керетаро, Морелия и Тихуана, както и испанския Селта (2018). През 2010 г. печели Копа Судамерикана с Индепендиенте. Има три титли на Мексико с Тихуана (2012), Америка (2014) и Монтерей (2019). През 2019-а печели третото място на Световното клубно първенство с Монтерей. A какъв сериозен проблем има Генчев преди мача с Тотнъм в Лига Европа вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички