Къде да гледаме двубоя Етър – Лудогорец от Първа лига?


Къде да гледаме двубоя Етър – Лудогорец от Първа лига?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1642 0

Отборът на Лудогорец ще се опита да се върне на победния път след отпадането от Шампионската лига от Мидтиланд. Тази вечер футболистите на Павел Върба гостуват на Етър в мач от 4-тия кръг от новия сезон в Първа лига. Двубоят е с начален час 21:15 и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Шампионът на България стартира кампанията с изненадващо поражение при гостуването на Ботев Враца. Впоследствие разградчани набраха скорост и записаха две победи – над Славия и Черно море, с което заемат 4-тото място във временното класиране. Победа в днешния мач със сигурност ще изкачи играчите на Павел Върба на първото място в подреждането.

Ситуацията в тима на Етър е повече от трагична. Отборът от Велико Търново е на последното място в класирането, като освен че няма нито една спечелена точка, все още не е отбелязал и гол в шампионата. „Болярите“ са без треньор след напускането на Петко Петков и ще бъдат водени от триото Калоян Чакъров, Тодор Киселичков и Марин Стефанов. Лудогорец е тотален доминант в сблъсъците с Етър през последните години, като единствената точка на отбора от Велико Търново дойде в домакинството на разградчани през февруари тази година.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички