Царско село и ЦСКА 1948 не си вкараха, "царете" продължават без допуснат гол


Царско село и ЦСКА 1948 не си вкараха, "царете" продължават без допуснат гол
Снимка: Facebook - ЦСКА 1948/CSKA 1948

1535 0

Отборите на Царско село и ЦСКА 1948 завършиха при резултат 0:0 в първи мач от 4-ти кръг на новия сезон в Първа лига. Двата софийски тима изиграха скучен двубой и положения пред вратите на Джони Пласид и Даниел Наумов липсваха.

Първата по-опасна ситуация в мача бе в средата на първата част. Тогава Мартин Камбуров намери Денислав Александров, който отправи добър удар, но Джони Пласид бе на мястото си. В 25-тата минута отборът на ЦСКА 1948 стигна до гол чрез Георги Русев, но той бе отменен заради засада. В 79-тата минута гостите получиха най-добрия си шанс за отбелязване на гол в срещата. Лазар Марин центрира и сложи топката на главата на Мартин Камбуров, но голмайсторът бе неточен. В 92-рата минута Васил Шопов центрира в наказателното поле, но Пласид без проблеми изби топката.

Нулевото равенство означава, че тимът на Любослав Пенев остава на първото място в класирането в Първа лига. Царско село вече има актив от 8 точки и продължава да е без допуснато попадение в елита на България. ЦСКА 1948 пък записва 3-то равенство и е на 11-то място с 3 точки от 4 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички