Как Лудогорец може да прескочи 1 кръг от Лига Европа без игра?


Как Лудогорец може да прескочи 1 кръг от Лига Европа без игра?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3707 0

Българският шампион Лудогорец приключи рано-рано участието си в Шампионска лига, но походът в Европа продължава, след като "орлите" ще продължат с мачовете от третия квалификационен кръг в Лига Европа. Или дори директно от плейофната фаза?

Ако имат солидна доза късмет, момчетата на Павел Върба могат да прескочат третия кръг и да играят направо в плейофите за влизане в груповата фаза на Лига Европа. Това се отнася за всички отбори, които са напуснали Шампионска лига във втория квалификационен кръг. Два от тези тимове ще се озоват директно в плейофната фаза (4-ти кръг) за Лига Европа без игра. Това, разбира се, ще се реши чрез жребий.

Колкото до съперниците, които разградчани могат да срещнат в третия квалификационен кръг, сред най-сериозните са Юргорден и Слован Братислава, където е българският национал Васил Божиков. Лудогорец е в шампионския поток и може да срещне само тимове, отпаднали от Шампионската лига. "Орлите" ще са поставени.

Срещите от 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа са на 24-ти септември, като победителят отново ще се определя в един мач. Междувременно, гол на Лудогорец е номер 1 за сезон 2019/20 в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички