Къде да гледаме двубоя Монтана – Левски в Първа лига?


Къде да гледаме двубоя Монтана – Левски в Първа лига?
Снимка: Официален сайт на Левски

1937 0

Отборът на Левски гостува на Монтана в днешния следобед в мач от 4-тия кръг на новия сезон на Първа лига. „Сините“ ще търсят първи успех през тази кампания, след като се провалиха в опитите си да постигнат победа в първите три мача от шампионата. Двубоят е с начален час 19:00 и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт. Срещата може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Левски започна сезона по отчайващ начин. Играчите на Георги Тодоров допуснаха две поражения на стадион „Георги Аспарухов“ от началото на новия сезон, като загубиха от тимовете на Берое и Царско село. Единствената точка за Левски дотук дойде при гостуването в Кърджали на Арда. Големият отсъстващ в лагера на „сините“ е Найджъл Робърта, който е с травма. Очаква се на върха на атаката за Левски да започне Станислав Иванов.

Въпреки че е новак в елита, тимът на Монтана започна добре новата кампания. Играчите на Никола Спасов постигнаха равенства срещу Арда и Царско село, а в последния кръг надиграха Етър. Статистиката срещу Левски обаче не е никак добра за тима на Монтана – отборът няма успех срещу Левски за първенство, а последните 3 мача на „Огоста“ са завършвали с успех на „сините“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички