Шимунджа след успеха на Лудогорец: От играта съм доволен, всеки контролен мач е важен


Шимунджа след успеха на Лудогорец: От играта съм доволен, всеки контролен мач е важен
Снимка: ludogorets.com

1773 0

Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа, коментира първата победа на неговите момчета по време на подготвителния лагер срещу сръбския Цървена звезда с 3:2.

Доволният Шимунджа

"Да, от играта съм доволен, но от инцидентът с Диниш Алмейда съм изключително разочарован. През първото полувреме играхме както аз искам да го правим - така, както тренираме. Влязохме по превъзходен начин в мача и вкарахме три гола за отрицателно време", започна Шимунджа.

Очакванията за следващия мач

"Първите две седмици от лагера са зад гърба ни, разбира се, гледаме към останалите мачове. Виждате какво искаме да постигнем и как искаме да играем, трябва да играем с тази енергия като днешната. Всеки контролен мач е важен", добави специалистът.

Контузията на Диниш Алмейда

"Трудно е да кажа в момента какво е състоянието му, трябва да говоря с докторите и да изчакаме изследванията. Надявам се той да е окей и да не е нищо сериозно, но мисля, че няма да е така".

Клод Гонсалвеш - конутзен и евентуален трансфер на Каули?

"Той има проблем с глезена и нямаше как да го рискуваме днес, но се надяваме той да се върне съвсем скоро в оптимална форма. Мениджмънтът на клуба се занимава с Каули, не мога да кажа нищо".

Ще се нуждае ли Лудогорец от нови играчи заради контузиите?

"Имаме един футболист със сериозна контузия - Джонатан, но няма как да влияем на тези ситуации, никой не ги иска, но те се случват. Никой не е искал това да се случва - същото важи за Клод и Диниш", завърши Шимунджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички