Лудогорец иска да върне суперзвезда в тима - желаната заплата на играча бави сделката


Лудогорец иска да върне суперзвезда в тима - желаната заплата на играча бави сделката
Снимка: Ludogorets.com

15841 0

Лудогорец продължава да се подсилва за пролетната кампания в европейските клубни турнири и надпреварите в България, където още има възможност да триумфира и в трите възможни надпревари. 11-кратните шампиони изостават от водача ЦСКА с 1 точка, а на осминафиналите елиминира Левски. За Суперкупата тепърва ще става ясно кои ще спорят през лятото, а "орлите" продължават със зимната селекция. 

Сега възможност на "Хювефарма арена" има за завръщане на една от чуждестранните звезди, които направиха страхотни трансфери след напускането на българския тим. Става въпрос за 33-годишния Жуниор Кайсара, който в началото на миналото десетилетие изигра 128 двубоя, в които се отчете с гол и 24 асистенции за "орлите".

След това последваха трансфери в Шалке и Башакшекир, като именно в турския тим времето за бразилеца изглежда изтекло. Той акостира в Истанбул през 2017-а година и оттогава изигра 199 двубоя, в които вкара 2 гола и подаде за още 22, но в последните дни се появиха информации, че може да се завърне в българския елит. 

"Да, в момента се намирам в такава ситуация тук в Башакшехир, че искам да си намеря нов отбор. Вече говорих с Башакшехир, като те са готови да ме оставят да си тръгна като свободен агент. Сегашният треньор тук предпочита друг футболист на моята позиция. Затова и искам да отида да играя в друг отбор, като Лудогорец е една от опциите, но проблемът сега е заплатата. В Лудогорец заплатите не са толкова високи, колкото в Турция.

В момента това е единственото препятствие пред завръщането ми, но се опитваме да намерим решение. Говорих с хора от клуба преди 2 дни. Не мога да спомена имената им, защото бе конфиденциален разговор. Те ми казаха, че в клуба искат нещата да станат, аз също искам да се случи и да се върна отново в клуба. Казаха ми, че има информации в България за интерес от ЦСКА, но никой не се е свързвал с мен от този клуб", сподели Кайсара по темата пред Dsport.

Десният бек сподели пред българската медия и вероятността да намали заплатата си с мисълта за се завърне в бившия си клуб в България:

"Договорът ми тук е много добър. Малко по-трудно е да си тръгна оттук и да намаля заплатата си, но ние търсим решение".

Вижте откъде идва поредното предложение за Каули от Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички