Кирил Домусчиев дари животоспасяващо лекарство против коронавируса на националния щаб


Кирил Домусчиев дари животоспасяващо лекарство против коронавируса на националния щаб
Снимка: БГНЕС

4983 0

Собственикът на Лудогорец направи безпрецедентен жест към българския народ. Бизнесменът обяви в социалните мрежи, че е дарил 100 опаковки хлорохинов фосфат на генерал Мутафчийски. Според него, това количество от препарата ще стигне за "излекуване" на 250-300 българи от коронавирус. Припомняме, че самият Домусчиев бе диагностициран с новия опасен вирус.

Това обаче не е всичко. Богаташът е дарил и 5000 теста за COVID-19. С това той също значително ще помогне на сънародниците ни и на органите за борба с болестта. Домусчиев обеща, че ще продължи търсенето на още от хлорохиновия фосфат, за който се съобщава, че е рядък не само у нас, но и по света.

Ето какво написа Кирил Домусчиев в профилите си в социалните мрежи: "Приятели, днес доставих 100 опаковки хлорохинов фосфат на ген. Мутафчийски. Те ще стигнат да бъдат излекувани 250-300 човека от коронавирус. Продължавам да търся още! Помагайте и вие с каквото можете на болниците! Болестта не е страшна, когато се вземат адекватни и навременни мерки!". Какво каза той за състоянието си наскоро вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички