Лудогорец с обръщение към Кирил Домусчиев след новината, че е заразен с коронавирус


Лудогорец с обръщение към Кирил Домусчиев след новината, че е заразен с коронавирус
Снимка: БГНЕС

2045 0

От Лудогорец пожелаха бързо възстановяване на собственика на клуба - Кирил Домусчиев. Както е известно, във вторник той сподели, че е заразен с коронавирус.

Финансовият благодетел на българския футболен шампион поясни, че първоначално тестовете са били отрицателни, но впоследствие си е направил втора проба, която се е оказала положителна. Домусчиев остава изолиран и продължава лечението си.

Ето и какво написаха разградчани на сайта си:

Ръководството, треньорите, футболистите и служителите на ПФК Лудогорец желаят бързо възстановяване на собственика на клуба Кирил Домусчиев. Убедени сме, че той скоро ще бъде сред нас и заедно ще се борим с пандемията и последствията от нея. ПФК Лудогорец желае бързо оздравяване на всички българи, които са засегнати от коронавируса и се присъединява към призива на Кирил Домусчиев да спазваме правилата и да не се страхуваме. Вярваме, че колкото сме по-единни в борбата срещу коронавируса, толкова по-бързо ще преодолеем последствията от него.

По-рано Козмин Моци заяви, че скоро отборът не се е срещал с Домусчиев, като обяви къде според него босът на тима се е заразил - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички