Кирил Домусчиев: Болните от коронавирус не сме чумави


Кирил Домусчиев: Болните от коронавирус не сме чумави

28989 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде подробности за състоянието си, след като стана ясно, че се е заразил с коронавирус. Босът на разградчани все още е в болница, но се надява в кратки срокове да бъде изписан.

"Чувствам се добре. Нямам влошаване на състоянието, благодарение на един изключително добър медицински екип, който се грижи за мен. Смятам, че в едни кратки срокове ще успея да подобря състоянието си и ще бъда скоро изписан", заяви той пред Нова телевизия.

"Върнах се от Франция преди десетина дни, като още там усетих лека настинка. Прибрах се вкъщи и си наложих едноседмична карантина. Съпругата ми също вдигна висока температура и си пуснахме тестове за коронавирус, които обаче се оказа отрицателни.  В неделя решихме пак да си направим преглед и да направим скенер на белите дборове. Най-близката болница до нас беше „Софиямед“. Веднага бяхме хоспитализирани“, коментира Домусчиев.

"След като постъпих в болницата имаше допълнителен тест, тъй като има явно доста случаи, в които първият е отрицателен, а вторият - положителен. При мен вторият се оказа положителен. На жена ми четири пъти е отрицателен, което доказва, че жените не ги засяга чак толкова, колкото нас, мъжете. Все пак, да не забравяме, ние не сме чумави.  За щастие, децата са добре. Те също имат температури, но тестовете показват, че са здрави“, посочи още той. От Лудогорец излязоха с официално съобщение за своя собственик и му пожела бързо възстановяване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички