Кешеру: Лудогорец няма да спре плащането на заплатите ни в паузата


Кешеру: Лудогорец няма да спре плащането на заплатите ни в паузата
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2702 0

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру увери медии в Румъния, че се чувства добре и че скоро не се е виждал със собственика на клуба Кирил Домусчиев. Както е известно, бизнесменът бе диагностициран с коронавирус преди няколко дни. "Чух от медиите, че нашият собственик е заразен, но не съм контактувал с него от началото на февруари, така че, няма риск за мен. Всеки един от нас има индивидуална програма, по която да тренира и ние я спазваме", сподели румънецът пред "Digi Sport".

Голмайсторът обяви, че от клуба са ги уверили, че няма опасност да останат без заплати. "От клуба ни увериха, че финансовата част няма да бъде засегната, въпреки че периодът е неблагоприятен за всички. Клубовете трябва да осигурят пари, въпреки че не генерират и нямат доходи, но договорите са факт", посочи той.

"Днес следобед (бел.ред вчера) правителството затвори за един месец няколко града в България, за да предотврати разпространението на заразата. Не мога да се завърна в Румъния, тъй като моят клуб е наложил забрана. Миналата събота спряха футбола в България и не се прибрах в Румъния, тъй като семейството ми е с мен - няма проблем. Имам приятели във Варна и бяхме изолирани за пет дена. Тук има 100 случая", каза още Кешеру. Междувременно, Домусчиев обяви, че болните от новия вирус не са чумави. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички