Кирил Десподов: Трябва да си поговорим сериозно след 2:4 от Брага


Кирил Десподов: Трябва да си поговорим сериозно след 2:4 от Брага
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1563 0

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов анонсира сериозен разговор, който очаква да се проведе между треньорското ръководство и футболистите след загубата с 2:4 от Брага в Лига Европа. Атакуващят футболст заяви, че не може да си обясни играта на своя тим през първото полувреме срещу португалците.

"Резултатът отговаря напълно на играта, особено през първото полувреме нашата не беше това, което планирахме. Второто полувреме се успокоихме, пробвахме извеждащи подавания. През първото не знам защо не успяхме да следваме указанията на треньора. Тежка загуба за отбора, но трябва по най-бързия начин да забравим този мач и да възстановяваме, защото в неделя ни очаква нов труден мач", заяви Десподов след загубената визита.

"И резултатът, и играта са разочароващи. Ние трябва да си поговорим сериозно, защото не може да си подаваме толкова много пред нашето наказателно поле. Искаме да играем красив футбол, но Брага правеше страхотна преса. Отнемаше топката и ни създаваше голово положение", продължи той.

"Преди три месеца Лудогорец отстрани Олимпиакос и беше на крачка от Шампионска лига. Не мога да кажа, че липсва класа. Трябва време. Отборът е изцяло нов с нови футболист. Днес Шоу игра за първи път титуляр в Европа. Не трябва да се забравя, че Брага е един изключително добър отбор. Видях, че Мидтиланд победи. Трябват ни победи следващите два мача, нищо друго не ни устройва", завърши звездата на "орлите". А ето кога се очаква в игра за Лудогорец да се завърне Антон Недялков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички