Гранд от Бундеслигата прати скаут за Кирил Десподов


Гранд от Бундеслигата прати скаут за Кирил Десподов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

9559 0

Немският гранд Волфсбург проявява интерес към звездата на Лудогорец Кирил Десподов, съобщава "Мач Телеграф". Тимът от Бундеслигата е изпратил свой човек, който да наблюдава изявите на Десподов по време на мача на националния отбор срещу Северна Ирландия, спечелен след обрат с 2:1.

Скаутът, изпратен да гледа Десподов, следи на живо крилото на Лудогорец за втори път. "Вълците" ще продължат да следят изявите на българина поне до края на годината, за да преценят дали да отправят оферта за него към настоящия му клуб.

Ако Десподов продължи с добрите изяви, нищо чудно Волфсбург да опитат да го купят още през зимния трансферен прозорец, който отваря на 1 януари. Кирил Десподов има опит в чужбина, където е играл за елитния италиански отбор Каляри, както и за австрийския Щурм (Грац).

Волфсбург е един от водещите отбори в Бундеслигата, а през този сезон дори е участник в Шампионска лига. През лятото клубът похарчи над 50 милиона евро за трансфери и изглежда, че не смята да спира до тук. В началото на септември Десподов заяви, че главата му е чиста и не мисли за трансфери, но през януари това може да се промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички