Станислав Генчев: И сега можем да бием всеки, не само преди 3 месеца


Станислав Генчев: И сега можем да бием всеки, не само преди 3 месеца
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1702 0

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев демонстрира познатата увереност преди гостуването на Брага в груповата фаза на Лига Европа. Той заяви, че е на мнение, че отборът му може да победи всеки един съперник, въпреки колебливите резултати в Европа.

"Наясно сме, че срещаме един много добър отбор. Но имаме добри футболисти и имаме своите шансове. Анализирали сме грешките от първия мач и се надяваме да не ги допускаме. Трябва да покажем нашето истинско лице, като играем атрактивен и добър футбол и да вземем победата", заяви Генчев преди заминаване за Португалия. Той посочи, че има въпросителни около състава за мача утре, породени от контузени и невъзстановени футболисти.

"Когато си играл срещу подобен отбор, вторият мач би трябвало да е по-лесен, поне за футболистите, защото знаят какво ги очаква. Аз не очаквам в никакъв случай утре да бъде лесен мачът. Просто идеята ни трябва да е ясна. Във всяка една фаза трябва да има промяна. Не трябва да допускаме положения пред нашата врата и съответно да създаваме пред другата, но това на приказки е доста лесно. Надявам се футболистите на терена да успеят да направят това. На мнение съм, че и в момента можем да бием всеки, не само преди три месеца", каза още треньорът на "орлите". А ето повече за ситуацията на Лудогорец в Европа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички