Станислав Генчев преди Брага: Играчите на Лудогорец трябва да знаят, че са в отбор с големи амбиции


Станислав Генчев преди Брага: Играчите на Лудогорец трябва да знаят, че са в отбор с големи амбиции
Снимка: Ivan Ivanov / / LAP.bg

1307 0

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев говори на пресконференция преди двубоя срещу Спортинг Брага от четвъртия кръг в груповата фаза на Лига Европа. Младият треньор сподели, че играчите на "орлите" трябва да са наясно, че играят в отбор с големи амбиции.

"Направихме анализ на слабостите на Брага и се надяваме утре да се възползваме от тях. Всеки един мач е важен за нашия отбор без значение какво място заемаме в групата. Утрешният мач е важен не само за нас и за Брага. Надявам се да покажем истинските си способности и да се поздравим с победата.

Много е трудно за две седмици да има коренна промяна в Брага, те от доста време изграждат своя стил на игра - солидна организация в защита и много опасни атаки. Те не разчитат само на защитата и вратаря да не допуснат гол, а и на отборната игра. Имат добър треньор, който е намерил ритъма на игра на отбора. Много правилно подхождат във всеки мач, освен това имат много класни изпълнители.

Винаги сме наблягали на това как изглежда нашият отбор и стила на игра, които искаме да практикуваме. Това се обяснява подробно на футболистите, те трябва да знаят, че са в отбор с големи амбиции и да дават най-доброто от себе си във всеки мач" - заяви Генчев.

По-рано пък Генчев призна, че Лудогорец все още може да победи всеки отбор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички