Кирил Десподов отговори на въпрос за интереса към него с широко грейнала усмивка


Кирил Десподов отговори на въпрос за интереса към него с широко грейнала усмивка
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2857 0

Голямата звезда на Лудогорец Кирил Десподов отговори на няколко въпроса преди заминаването на разградчани за подготвителния лагер в южната ни съседка Турция. Едното запитване бе свързано с трансферните спекулации около неговото име, но бързоногото крило се ухили до уши при този въпрос, докато отговаряше лаконично.

Българският национал сподели, че "и той като останалите" - само чете какво се пише, но не знае нищо повече. "Само чета за интерес към мен. Нищо не знам" - бяха думите на Десподов, който преди това си отправи няколко пожелания за новата година.

"Пожелавам си да направя хубава подготовка и да спечелим всичко възможно, както и да влезем в Шампионска лига. Не съм успял да говоря много с треньора, защото съм от два дни тук. Мисля, че сега ще имаме повече време за разговори на лагера в Турция" - сподели Кирил.

За финал 25-годишният футболист отново отчете колко важна е една здрава подготовка за отбора и посочи, че не трябва да се допускат грешките от миналата година, като призова и "орлите" да бъдат по-убедителни.

Въпреки нетолкова задоволителните постижения през миналата година (на фона на зададения стандарт от разградчани) Ангел Петричев призна, че футболистите донесли на Лудогорец 8-цифрена сума в ЕВРО.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички