Анте Шимунджа започва промените - води защитник с голов нюх в Лудогорец


Анте Шимунджа започва промените - води защитник с голов нюх в Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1697 0

Новият старши треньор на Лудогорец Анте Шимунджа ще доведе в Разград футболист, с когото е работил съвсем доскоро, съобщава "Мач Телеграф".

Изданието твърди, че това е централният защитник Жан Карничник, който е на 27 години и през миналата година бе избран за "Най-добър футболист" в първенството на Словения.

"Вярно е, че имам конкретна оферта от Криля Советов, но мога да каже, че нещо се случва и с Лудогорец. По-точно моят агент води преговори с представители на клуба. Всеки ден има нова опция, но тези две са най-сериозни. Ще видим какъв ще е резултатът. Както споменах, всичко трябва да е ясно в следващите дни. Много искам да си уредя бъдещето възможно най-скоро", заяви самият Карничник, цитиран от "Мач Телеграф".

"Знам, че ще отнеме известно време да свикна с новата среда, отбор и съотборници, така че би било добре да започна подготовка с новия си тим", добави още той.

Жан Карничник е висок 184 см и е юноша на Дравоград, а след това е играл и за Марибор, преди през 2017 година да отиде в Мура. Бранителят има над 150 мача за този отбор във всички турнири, в които е отбелязал и цели 13 попадения.

Цената му е около 600 хил. евро, но има договор с Мура до 2024 г., което означава, че българският шампион ще трябва да плати трансферна сума, ако иска да го привлече в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички