Кирил Десподов отчете сериозно предимство на Андерлехт срещу Лудогорец


Кирил Десподов отчете сериозно предимство на Андерлехт срещу Лудогорец
Снимка: Lap.bg

1855 0

Кирил Десподов бе футболистът на Лудогорец, който даде съвместна пресконференция със старши треньора на тима - Анте Шимунджа, преди първия елиминационен двубой между 11-кратния шампион на България и белгийския гранд Андерлехт.

Двата тима се срещат в четвъртък вечер, а първият съдийски сигнал на "Хювефарма Арена" ще прозвучи в 22:00 часа българско време за начало на срещата от Лига на конференциите. Суперзвездата на българския гранд отчете готовността на съотборниците си за предстоящия двубой, но и подчерта едно предимство около западноевропейския съперник.

"Всички в съблекалнята са готови. Това са едни прекрасни мачове на европейската сцена, които си заслужихме с добрата игра в Лига Европа. Надявам се да успеем да повторим успехите си и в Лигата на конференциите. Играем срещу един много добър съперник, а най-важното е как ще подходим в мача. По начина, по който се подготвяме смятам, че ще успеем да влезем здраво в двубоя срещу Андерлехт.

Съперниците, с които играхме в Турция, са едни грандове, срещу които показахме, че можем да се надиграваме с големи европейски отбори. Същото го показахме през есента и в турнира Лига Европа, където също доказахме, че може да се надиграваме с големи клубове като Рома и Реал Бетис. Ще направим последен анализ с треньорския щаб и мисля, че сме подготвени добре за Андерлехт", обясни Десподов.

Десподов коментира дали и съперникът има леко предимство, предвид факта, че до този момент е играл шампионатни двубои, докато Лудогорец поднови родната надпревара едва миналия уикенд:

"Със сигурност това е едно предимство за тях, защото те играят първенство, а ние сме изиграли само един официален мач. Направихме една чудесна подготовка и смятам, че сме напълно готови да посрещнем Андерлехт".

"Мисля, че играчите, които липсват, са едни футболисти, които помагат на отбора, но момчетата, които ще заемат техните места имат достатъчно качество, за да бъдат в Лудогорец", добави Кирил Десподов.

Вижте кой ще ръководи двубоя от Лига на конференциите - Лудогорец - Андерлехт!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички